Valborg

Idag är det valborg, härligt! Jag gillar när man verkligen har en anledning att fira, dricka, ragga.
Lycka till med raggandet/knullandet/flirtandet/hånglandet ikväll då!


Två bollar i luften.

Hej gott folk! Diggar att Y har visat sig igen, ja nu ska vi ta tag i det här!
Saknar att skriva av mig om mina sex/kärleksproblem. Angående killen jag skrev om senast så har jag lagt ner honom nu, vi träffades förra veckan och hade sex, det va tråkigt och inge speciellt alls....han va så liten och ganska dålig, och han svettades så jävlusk så jag blev nästan avtänd. Dock lyckades han med bedriften att ge mig en orgasm med sina händer samtidigt som ja red honom, och att jag får orgasm, det händer inte ofta vill jag lova, så där kan han väl få ett pluspoäng!
Jag har en ny kille på gång nu istället.....en polisstudent, grrr, han är ruskigt het, och snäll är han med!

Förutom det så fick jag höra att en tjej jag är bukis med har fått klamydia, så då blev jag livrädd och beställde ett test från Klamydia.se, hade hjärtat i halsgropen de tio dagar det tog att få tillbaka sitt svar. Tack gud för att ja inte va smittad! Fy fan, hur går det med mig och att hålla mig till kondom? Dåligt låter det som....

Okej, det va dagens uppdatering. Kan inte ni läsare ta och skriva om era senaste sexupplevelser?
Puss!

X

Y returns

Tjena. Long time no see liksom ;)
Okej ska vi försöka ta tag i den här bloggen på allvar nu då x? Jag vet att det är jag som har varit sämst på att blogga, men det betyder inte att jag har gått utan sex.. Senaste ligget var i lördags då jag blev mer eller mindre nersupen och påsatt av en kille från down under. Han var nog ganska het ändå tycker jag, delvis för dialekten men också på grund av utstrålningen. I like. Men nu när han har satt på mig blir det väl inget mer. Sen var det förrförra helgen då jag råkade bli bukis med två av mina kompisar.. Och innan det var det storkuken. Han hade världens största, jag träffade han två gånger och vi gjorde i princip inget annat än att ha sex. Visst det är hur bra som helst att ha massa sex men det måste finnas något mer.. Undra om mitt mission ska bli att få han från i lördags nu? Bara för att det är omöjligt. Självdestruktiv I am ;)

Förresten vill jag tacka er alla sötisar som har följt bloggen trots vår frånvaro. PUSS

Siktet inställt.

Nu har det snart gått en vecka sen min erfarenhet med killen i förra inlägget. Imorgon kanske jag ska försöka träffa honom igen..och få till det på riktigt den här gången. Då får ja reda på om hans hårdhet kan utnyttjas i roligheter för mig med.
Jag har siktat in mig på den här killen nu, det är en annan än den jag siktade in mig på förra gången, fast den här är lite bättre. Good.
Synd bara att jag alltid ska äventyra allt för mig själv i och med att jag låg med en annan kille i lördags. Inte smart. Han va också snygg dock, hade lätt kunnat tänka mig honom i sänghalmen igen.
Fokusera.

Kul att få lite kommentarer förresten! Då kanske man får lust att ta upp den här bloggen igen, liksom på allvar.

X

Hård, hård, hård.


i förrgår runkade jag av en kille, han kom och blev hård direkt igen, så fortsatte det tre gånger, sen blev jag trött i armen och orkade inge mer, men jag tror att han hade kunnat fortsätta hur länge som helst. Det här har jag aldrig varit med om. Killar brukar typ blir helt slut efter att dom kommit och sen dröjer det ganska länge tills dom blir hård igen, det är iaf mina erfarenheter.
Tyder den här hårdheten på att han inte fått till det på ett tag? eller på att han har fått till det?

X

sorry.

Bloggen har typ dött, jag har så jääävla mycket att göra just nu, hinner inte med någonting.
Jag vill ha en karl som kan trösta mig när jag behöver det.

RSS 2.0