Smart tjej!


Byebye puppy.

Nu har jag lagt ner valpen. Han var inget för mig, till helgen ska jag hitta ett nytt ragg, om nu inte 28-åringen är ut, för då är jag sugen på att sexa till det med honom. Vi är ungefär lika kåta när vi träffas, så det blir inte mycket sova de ggrna. Det är så himla praktiskt att ha en KK sådär. Om ni inte har det kära läsare så skaffa en!
Förövrigt så hade jag en period då jag var så stressad och ville så gärna ha en pojkvän, nu har jag börjar lugna ner mig igen, och insett att jag faktiskt borde sluta oroa mig så jävla mycket.

"Hejdå..."

X


kommer typ inte framåt med valpen.


Nej jag fick ju tyvärr inte hans armar omkring mig. Inte än i alla fall. Jag vet inte riktigt vad han vill, han är så mystiskt den där lille mannen.När vi ses är han så gulligullig och vi pussas nonstop men sen hör jag ingenting på evigheter, och så när vi tillslut träffas igen är han gulligullig igen. Äh, jag är så konstig, jag tröttnar så fort, får jag inte tillräckligt med bekräftelse så ger jag upp.

Det har dock hänt andra roliga saker, jag träffade nämligen 28åringen i fredags, kommer ni ihåg honom? Han med den stora....han den uthålliga, han den där som man har sex med flera gånger när man väl träffar honom. Det blir bara bättre och bättre när vi ses, inte bara blir sexet bättre (vilket är ganska självklart) men vi är även mer gosiga med varandra och har mer att prata om. Trevligt trevligt.

X

.

Jag vill ha hans armar omkring mig.


nästan kär.

Igår var jag på dejt, världens sötaste kille. Jag vill verkligen ha honom. Han är så jävla snygg och snäll så det finns inte. Omtänksam i säng är han också. Så snälla ni, håll tummarna för att det ordnar sig mellan oss, jag vill ha han. Så jävla het är han, muskulösa armar, tight mage och greppvänlig röv, jag kände mig som en flodhäst i jämförelse.
Ge mig!

RSS 2.0