....

Det går trögt med mitt nya ragg...jag vill snabba på saker lite, åh, karljävlar.
Jag och en kompis till mig diskuterade för några dagar sedan varför det tar sån tid för många killar att svara på sms, varför inte bara svara direkt? Och varför är ni så rädd för att träffas ofta, vi vill inte heller gifta oss och skaffa barn direkt. Va inte så rädd...
Förresten så är mitt nya ragg också 28 år....tror jag har riktat in mig på den åldern. Han ser lite äldre ut än den andra, men är lite mognare och verkar mer ansvarstagande. Vad ska jag kalla honom? Ragget?
Jag ska tvinga på han en dejt den här veckan, wait and see!

Vart är YYYYYYY?!

X


Aftonbladet idag.

"Oralsex ökar risken för cancer i Munnen"
Läs artikeln här.!!
Jag tycker det låter stört....varför avskräcka folk för något som är så trevligt?

X

På jakt.

Åh jag har träffat världens sötaste, gulligaste och snyggaste kille! Om jag ska använda ett gammaldags ord för att beskriva känslan så kan man nog säga att jag är förtjust.
Saken är bara den att jag är så jävla pessimistisk när det kommer till sånahär saker. Han har till exempel sagt att han verkligen vill träffa mig igen, och vi skulle ha träffats idag, fast så fick jag ett sms att han var för bakis så han inte kunde vara social. Då får jag känslan av att han inte vill träffas egentligen, utan att han bara sa det ändå liksom.
Fan.
Den här gången ska jag inte spela nått spel. Nu ska jag få som jag vill!

Och förresten....vi har inte haft sex än.

X

1+1= för många?

Sen sist jag skrev har jag haft sex med två personer till. Jag vet inte vad som hänt. Har jag blivit sexberoende?

Sex?

Igår var ett misslyckat pök.
Killen var hur söt som helst, bjöd på frukost, följde mig till spårvagnen och allting. Men jag kommer inte ihåg själva sexet! Det jag minns är att jag tyckte det var bra under tiden...fast mer kommer jag inte ihåg. Sjukt. Jag måste nog sluta dricka så mycket. Och om det inte vore för att jag reser hem om ca en vecka så vore killen verkligen något att satsa på, har träffat han några ggr nu och han är himla trevlig.
Över helgen ska jag till några gamla bekanta i en annan stad. Då kommer det gå vilt till!

X

,

När jag är trött är även jag dålig på att tyda signaler..

"Han raggar ju på dig!"
"jaaahaaaa!"

RSS 2.0