Vi fryser..

...arslet av oss, heheh hint där ;) Nej men denna kvällen var ett misslyckande från raggningssynpunkter.  Att blogga full är inte heller nån hit. Ja kommentera på stavningen nu ni alla personer som vill ha något att klaga på.. Inget pök, inget hångel, inget ragg, bara battle med en ful kille och hans mindre fula gäng. 
    
y fick dock utstå ett gäng pikar om hennes muskulösa ben... men hon klarade det utan problem, tough as we are. alltså grejen är, vi är inte sexgalna eller ngt, vårt främsta mål när vi går ut är inte att hitta pök, utan att ha kul!!!! Pök är bara något som följer med eller kommer gratis, vi klarar oss utan, vi lovar. Men ärlig måste man vara, det som är själva grejen ju. Inget att dölja ikväll, inte heller något att berätta. När det går dåligt får ni veta det också, tydligen.

Godnatt, nu ska vi sova ruset av oss och sörja en hel jävla del för nu börjar ångesten infinna sig.. y saknar sitt dagenförefuck! han var het.

Kommentarer
Postat av: M

tjing, vi verkar ha lite samma sak på G!Vill ni vara med i vår tävling? Vore nog en kul match!! :)http://kissingcontest.blogg.se

2008-10-19 @ 11:43:14
URL: http://kissingcontest.blogg.se/
Postat av: Angelica

"Har du också nån gång kännt att du måste lämna den personen du egentligen tycker om, men denne är inte bra för dig? Men du kan bara inte sluta? Känner du igen dig? Läs mitt senaste inlägg! Kram"

2008-10-19 @ 12:14:21
URL: http://indielica.blogg.se/
Postat av: Julia

visst har kylan kommit snabbt?

2008-10-19 @ 12:29:19
URL: http://jsomijulia.blogg.se/
Postat av: lisa

kommentera o bevaka gärna min blogg :)

2008-10-19 @ 12:32:15
URL: http://jhl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0