Listan som kan göras evighetslång

Nej, det är inte namnen på alla jag har legat med (kommer inte ens ihåg alla namn), det här är min presentation av alla känslor och tillstånd som förpestar livet..


Förslappning
Dagar eller veckor när energin ligger i botten och du känner dig tråkig, lat och får ingenting gjort. Du undrar om detta är livets mening.

Obesvarad kärlek
Det börjar som ett antagande, du känner dig inte lika uppskattad som du vill, och du undrar om han inte hör av sig av taktiska skäl, för att han inte har tid eller för att han helt enkelt inte bryr sig.
Du inser därefter att han är onåbar, det förvärrar situationen och du gräver ner dig. I alla fall om du känner att han skulle kunna vara eller redan är "it". du sörjer därefter en period.

PMS
Livet känns hopplöst och kört i botten, ofta utan grund. Du undrar om du bara är i en livskris och tror det är dags att börja analysera dig själv och ditt liv för att komma ur den. Några dagar senare kommer mensen och du tänker "jaha, det var bara PMS" Har du tur stannar tankarna där och du kan fortsätta ta lika lätt på livet som förr, fram till nästa PMS.

Ensamhet
Du vill socialisera, men med vem? Ingen kommer automatiskt upp på din näthinna och kontakterna på mobiltelefonen känns avlägsna. Som en hund  ger du dig ut och söker sällskap, i vilken form som helst.

Saknad
Tider som var, människor du kanske aldrig träffar igen. Din hjärna förskönar ofta det förgångna och i framtiden kommer du sakna den del av livet du befinner dig i nu.

Dagenefterångest
Egentligen den minst tärande känslan, den varar normalt sett ett par dagar. Du går omvägar för att slippa möta vissa personer och skjuter undan tankarna när de kommer, du överlever.

Hat
Tär så otroligt mycket på dig. För varje tanke av hat du sänder ut drar du till dig fler hatiska tankar, vilket slutar med att hatet reflekteras i dig-inte sexigt! Förlåt och gå vidare för din egen skull.

Dålig självkänsla
Vem är du? Varför är du så fet/ful/tråkig/galen.. Ingen annan kan höja din självkänsla, det måste du göra själv. Älta inte utan acceptera den du är. Det är dock svårt, och självkänslan går också i vågor. Ibland är du den bästa som någonsin existerat, men ofta inte.

Dåligt självförtroende
Klarar du av det här? Är du riktigt talangfull och driven för att kunna förverkliga dina drömmar? Är alla andra bättre? Du går ständigt omkring med ett litet frö av oro för att inte räcka till.

Avund
Farligt! Kan motivera dig att prestera till max men också göra dig till en pajas. Det värsta är att du inte inser att andra är lika avundsjuka på dig.

Känner du igen dig? Its life, inte mycket mer än så. Bara du vet vad som sker vet du hur du ska komma ur alla jobbiga situationer, jag lovar jag har upplevt allt. Det som inte dödar härdar.

/Y


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0