Ingen linjal.

Anonym, jag hade gärna mätt men saknar linjal....återkommer när jag fått tag på en sån. Tillsvidare kan jag väl säga att den ungefär lika grov som en Ramlösa-flaska, lite mindre.
Låter 20 cm troligt?

Förövrigt så skulle jag tycka det vore roligt om ni som komenterar skriver något annat än "Anonym". Det vore i alla fall roligt att veta om ni är tjejer eller killar som läser. Också är det kul att veta om någon återkommer.

Ramlade över en rolig snoppsida. Här hittar ni den!

X

Kommentarer
Postat av: Erik

Hej!Det var jag som frågade om omkretsen. Jag sitter faktiskt med en 0,5liter ramlösa (plast)flaska vid bordet här, på sitt grövsta ställe är den 20,5 cm i omkrets. Jag kan inte ens sluta handen kring den, så om du precis kunde det så tror jag nog den var rätt mkt mindre än så.Jag vet inte riktigt om du förstod vad jag önskade att du skulle göra, förlåt isf för att jag upprepar mig. Jag tänkte alltså att du skulle letat reda på ett föremål i hemmat som hade samma omkrets och använda ett snöre för att se hur lång och sen mäta snöret, men om du inte har en linjal så är nog inte det så enkelt... hmm en 500lapp är iaf 15 cm och en 20lapp 12cm, enda jag hittar som definitivt har samma längd hos dig..Hej, och tack för en rolig blogg.ps. i fortsättning ska jag skriva ut mitt namn.

2009-01-11 @ 23:29:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0