Helgens äventyr och funderingar.

Vad jag minns så skrev jag i ett tidigare inlägg att jag skulle ragga upp ett gammalt ragg nu i helgen. Det gjorde jag i och för sig, men det var inte det ragget jag hade planerat att fixa, utan ett annat. Och han är ett gammalt ragg i två benämmningar, senast jag var med honom var nämligen för över ett år sen, och han är även 11 år äldre än mig, alltså 32 år.
Jag minns att förra gången jag hade sex med honom var han värsta generös med komplimanger och vi myset massa. I lördags däremot så smet jag därifrån på morgonen utan att säga hejdå. Jag undrar vad som fick mig att göra så....kanske det faktum att hans inneboende låg i rummet bredvid (utan dörr) och hade ett pök med sig han med. Kändes liksom inte som ett läge att stanna kvar och socialisera med de andra över frukost.

En annan sak som fick mig att funderade inträffade mitt under sexakten. Alldeles innan han kom frågade han "tar du p-piller?" jag svarade ja, och poff kom han i mig. Jag tappade "koncentrationen" då och mina tankar vandrade istället till hur säkra är egentligen p-piller?
Jag tar Cilest 28 och sitter precis med informationsbladet från läkemedelsföretaget. Det står ingenstans om hur säkert den är i procent, men däremot står det "Cilest skyddar mot graviditet från första dagen", och i en liten historikruta står det "....ändå är de lika säkra mot oönskad graviditet som tidigare" och "P-piller är det säkraste preventivmedlet". Det borde ju betyda att sannolikheten att bli gravid om man äter p-piller är minimal?

Hur var helgen?

X


Kommentarer
Postat av: female

Det beror ju på, om mina p-piller ska skydda fullt måste jag ta dem vid exakt samma tidpunkt varje dag. så slarvar man finns risken.

2009-02-24 @ 12:41:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0